Ingen förstår....

Skrivet: 2011-12-29 Kl: 08:35:18

Just nu käns allting lite jobbigt.
Är arbetslös, börjat stämpla...hur mycket pengar ger det?
Visst jag visste om att jag skulle hamna där efter "medarbetarprogrammet" från kommunen....men
Jag känner mig lurad, det lät så bra innan jag gick med där...hade egentligen inget val....
"Gå med där eller oxå blir du uppsagd" ( Fanns inget annat jobb jag kunde bli omplacerad till)
Dom orden fick jag höra...programmet gav mig lön i 10 månader, visst det va ju bra men tiden går väldigt fort, men jag tycker inte jag fick så mycket hjälp till ett nytt jobb där.
Nu sitter jag här o inga jobb finns det, På AF har jag varit o nu väntar jag på en tid hos deras Arbetsterapeut för att se hur mycket jag klarar pga av mina händer.
Min axel är oxå slut....

Jag har ont
Går på behandlingar o får sprutor
Gör jag för mycket får jag lida för det efteråt
Ingen förstår
Bara dom som har ont annars låter det så här när jag "gnäller" Jaja....
Varför kan ingen förstå??
Det är nästan jobbigare än att ha ont...förståelsen vart har den tagit vägen?
Jag vill inte ha nåt medlidande inte alls för sån är inte jag....bara lite, lite förståelse att jag kan inte göra allt lika bra eller lika snabbt som alla andra, det jag gör tar tid!

Ekonomin kommer ju att bli väldigt mycket sämre, vet inte hur det ska gå...visst jag har en sambo men han ska väl ändå inte betala allt??
Så vill jag inte ha det.

Känns som jag har massa krav på mig just nu, mina barn är vuxna men ändå inte, problem finns där o det finns inte så mycket jag kan göra, det känns som om jag har gjort allt jag kan.
Jag skulle helst vilja lägga mig under täcket o vakna upp när allt blivit bra....

Sköt om er o bry er om varann


Hi5 and Myspace Glitter Graphics: Flowers, RosesKommentarer
Postat av: Lottiz

Stackars vännen vad du har det jobbigt.Förstår att du känner dig lurad, det är så fruktnasvärt dåligt av arbetsgivare att säga på det där viset.Hade det på ett liknande vis då jag inte kunde jobba kvar.Sköt om dig!

Kram!

2011-12-29 @ 16:55:58
URL: http://lottiz63.bloggplatsen.se
Postat av: silvia

Nej vi förstår nog inte vad du går igenom men livet går upp och ner.. Du får se det positiva i din omgivning i stället.. Det är jag säker på att det finns massor.. Sen är jag även säker på att det finns människor som hade bytt deras smärta med din.. Var glad för det friska du har.. Det kommer vända och bli bättre, ge det tid..

2011-12-29 @ 18:49:04
URL: http://silviasblogg.bloggplatsen.se/
Postat av: Carina

Jag hoppas det ska ordna sig för dig. Skickar en sto styrkekram till dig. Glöm inte att du är värdefull. var rädd om dig. Kram

2011-12-29 @ 23:18:40
URL: http://stickochpysseltokig.blogg.se/
Postat av: juuliakorecic

BLOPPIS på bloggen, billigt och bra!

Om du vill får du gärna checka läget.

Annars får du ha det bra sötnos, KRAM!

2011-12-30 @ 00:41:34
URL: http://juuliakorecic.blogg.se/
Postat av: zwampe

ja förstår dig precis..är själv sjukskriven och ekonomin e ju inte på topp...en sambo som får betala det mesta det känns ju inte helt rätt...så kram till dig..2011-12-30 @ 14:50:49
URL: http://zwampe.myshowroom.se
Postat av: madde

älskar dig <3

2011-12-30 @ 15:35:59
Postat av: Syster Ylva

Hej kära syster jag instämmer helt med inlägget av Silvia även om det är svårt.Smärta är alltid relativt, den kan inte jämföras med någon annans.Det positiva för din del är ju att du i alla fall har en sambo som kan stötta dig på olika sätt när du har det svårt, inte bara ekonomiskt. Jag som är själv med min smärta vill inte ens tänka tanken hur det skulle bli att vara arbetslös.Jag känner oxå igen mig i det du skriver att ingen förstår eller ens frågar och erbjuder sig hjälp.

Jag vet att du har det jobbigt och att du kämpar tappert!

Gott nytt år på er och stor kram!

2011-12-30 @ 15:38:29
Postat av: Doritz

Ska börja stämpla nu första januari efter att jag blev uppsagd efter nästan två års sjukdom. Inte är det lätt att få ersättningen att räcka till hyra mat och studieskulder men...

Kära Silvia som skrivit in i din blogg, snacka om floskler... INGEN katastrof ska jämföras med någon annans, det man själv upplever som det jävligaste är ens eget jävligaste oavsett vad någon annan upplever.

Ta vara på dig!

2011-12-30 @ 15:53:49
URL: http://doritz.showroom.se
Postat av: Ann-christin

Skickar en stor kram till dej.

2011-12-30 @ 18:38:02
Postat av: Monicka Israelsson

Hej!

Min syster som har haft cancer två ggr blev arbetslös och fick gå kurser på Arbetsförmedlingen,de undrade vad hon ville med livet och yrke? hon sa att hon ville ha en ny kropp.jag tror de ordnar kurser bara för att få undan folk från att vara arbetslösa..Min syster har nu fått pension.

Jag hoppas någon lyssnar på dig!Att du ska få den hjälp du behöver,jag skulle inte vilja vara arbetslös!Tur att du har en stor familj!Jag tycker det oxå verkar dumt med att man måste söka alla jobb de erbjuder även om det inte är inom kommunen,man kanske inte kan flytta!Jag hoppas det ordnar sig för dig! Kram!

2011-12-30 @ 23:04:08
Postat av: PJAK

Håller tummarna för att du ska hitta något som gör att du till största del är smärtfri. Själv hade jag turen efter dryga 10 år med sjukskrivningar, handikapp ersättning osv hitta en smärtsam behandling som gav mig livet tillbaka. Helt smärtfri blir jag aldrig. Men mot hur det var innan är det rena paradiset. Och det önskar jag dig också!

Hoppas för övrigt att du snubblar över ett för dig bra jobb också!

Och att vara oberoende är underbart, dock får man ju inte alltid ha det underbart här i livet. Man har tur och får njuta av de stunder man trots allt får.

Kram

2012-01-03 @ 08:41:42
URL: http://pjaksliv.blogspot.com/

Innan du kommenterar glöm inte lägga till mig på bloglovin' du vill väl inte missa några inlägg?
bloglovin

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0